The rabbit trainer

Wist je dat…

  • konijnen geen knaagdieren zijn, maar haasachtigen?
  • konijnen groepsdieren zijn en daarom het beste met z’n tweeën of meer gehouden kunnen worden?
  • konijnen heel slim zijn en je ze heel veel trucjes en spelletjes kunt leren?
  • hooi en water de eerste levensbehoeften zijn van konijnen?

Zomaar wat weetjes over konijnen, die lang niet bij elke konijneneigenaar bekend zijn. Door te weinig kennis worden konijnen soms in een situatie gehouden die een stuk verbeterd kan worden! Daarnaast kun je veel meer plezier beleven aan konijnen dan de meeste mensen denken. Mijn doel is om jou als (toekomstige) konijneneigenaar te helpen om de leefomgeving en het leven van je konijn(en) te optimaliseren. Dit wil ik onder andere doen door je advies te geven omtrent huisvesting, voeding, (ongewenst) gedrag, koppelen en het aanleren van denkspellen en trucjes. Ik kan je bijvoorbeeld begeleiden bij het koppelen van konijnen of ik kan je leren op welke manieren je met je konijn(en) kunt trainen.

Zo wil ik je helpen jullie band te versterken en laten zien dat konijnen hele toffe, slimme dieren zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *